Temperatur og luftfugtighedssensor

Temperatur og luftfugtighedssensor

Viden om temperatur og luftfugtighed indgår i en lang række beslutninger i hverdagen. HedeDanmark sørger med denne egenudviklede trådløse sensor for, at du løbende får temperatur og luftfugtighed for præcis det sted, du ønsker. Sensoren kan måle både intern temperatur samt ekstern temperatur på fx en vejbane via kabel. Med en nem montering, hurtig installation og ingen vedligehold, er du hurtigt opsat til at generere værdifulde data.

Via login her på siden eller integration til egne løsninger via vores API kan data løbende overvåges og blive præsenteret i forskellige former. Her kan der ligeledes opsættes brugerdefinerede grænseværdier, der sikrer, at en notifikation bliver sendt, hvis disse grænseværdier overskrides. På platformen bliver det også muligt at få beregnet dugpunktet, der ud fra luftens fugtighed og temperatur fortæller, om der er risiko for dug, tåge eller rimglatte overflader. Se bl.a. use casen der viser, hvordan HedeDanmark bruger sensoren som input til at optimere snerydning og saltning på mange tusinde steder rundt i landet.

Temperatur og luftfugtighed

kr 1999
pr stk
 • Data abonnement pr. år kr. 999
 • 35.000 årlige målinger
 • Adgang til data via webportal
 • Adgang til data via API
 • Intern og ekstern temperatur
 • Luftfugtighed
 • Notifikationer

datakvalitet

Med en drifts- og måletemperatur fra –30 til 60°C samt en intern tolerance på ± 0,3°C og ± 2 % relativ fugtighed kan du stole på en høj kvalitet af dine data. Enheden er opbygget i et robust design med lang levetid. Når sensoren først er sat op, skal du ikke bekymre dig om andet end brug af data.

Netværk

Sensoren sender data via Sigfox-netværket, der dækker 99,7 % af Danmark. Sigfox er et cloud-baseret lavenergi-netværk, der gør, at ingen ekstra lokale opsætninger, såsom Wi-Fi eller SIM-kort, er nødvendige. Samtidig sikrer brugen af Sigfox en høj sikkerhed i datatransmission og -opbevaring.

Adgang til Data og funktioner

Som kunde får du adgang til HedeDanmarks egen platform, hvor det er muligt at se datagrafer for forskellige perioder. I graferne kan der indsættes tekst og annotationer, og data og grafer kan downloades eller printes, hvorefter materialet er klar til at blive præsenteret til dit behov.

Use cases

Se hvordan sensoren allerede bruges

Brugervejledning

For at sikre en korrekt installation og den bedste kvalitet i dataene, opfordrer vi til at følge instruktionerne i brugervejledningen. Her findes:

 • Specifikationer på sensoren
 • Monteringsvejledning
 • Installationsvejledning 
 • Beskrivelse af platform 

Download brugervejledningen i PDF her. 

Vejledning ved køb

Temperatur og luftfugtighedssensoren købes, ejes og serviceres af kunden selv.

Ved førstegangskøb af en sensor løsning tilkommer et opstartsbeløb på kr. 4.000. Opstartsbeløbet inkluderer oprettelse på hjemmesiden, tilknytning af sensorer, samt introduktion omkring produktet, platformen og opsætning.

Da der kan være områder, hvor Sigfox-netværket ikke dækker fuldstændigt og afbrud i datatransmission kan opstå, kan det være nødvendigt at opsætte en repeater. Opleves der problemer med netværksdækning kan denne tilkøbes i shoppen. Hvis der ikke ønskes at købe en repeater, er det muligt for kunden at annullere aftalen. Her betaler kunden for fragtomkostninger ved returnering, mens evt. betalt opstartspris og abonnement refunderes. 

Fragtomkostninger ved forsendelse af produkter afholdes altid af kunden og kan ses på webshoppen. 

Opstår der skader eller hærværk på produktet kan en ny fremsendes for en pris af 1199 kr. + fragt, hvor kunden fortsætter i samme abonnement som tidligere. 

Se aftale grundlag for yderligere specificering af vilkårene ved køb. 

Luk menu
×
×

Kurv