Persontæller sensor

Tal på færdsel i naturen

Fakta frem for formodninger. Hvor mange løber på løberuten eller cykler på mountainbike-ruten? Disse og mange andre spørgsmål om bevægelse i naturen kan besvares med en persontæller sensor-løsning. Persontælleren giver viden om færdsel på præcis det sted, der er behov for. Viden, der kan bruges i planlægning af nye anlæg og vedligehold af de aktiver, vi har i naturen – såsom stier, spor, bænke, affaldskurve og meget mere – kan planlægges optimalt for deres benyttelse. 

Via login her på siden eller integration til egne løsninger via vores API kan dataene løbende overvåges og blive præsenteret i forskellige former.  

premium

kr 1.299
pr. enhed
 • Data abonnement pr. år kr. 1.548
 • Adgang til data via webportal
 • Adgang til data via API
 • Dashboard med statistikker
 • Inkl. opsætning og vedligehold
 • Måler stier i 2 meters bredde
 • Registrerer op til 15 km/t

Persontælleren

Persontælleren består af en enkelt lille enhed der monteres. Løsningen er ideel til passager, hvor de forbipasserende bevæger sig i et moderat tempo såsom vandrestier, trapper, eller opadgående terræn. Sensorerne registrerer bevægelse indenfor en distance af 2 meter og op til 15 km/t med stor præcision. Med en driftstemperatur fra -10 til +65°C samt en IP68 certificering kan du føle dig sikker på kvaliteten af dine data.

dataopsamling

Enhederne registrerer via infrarøde sensorer og sender målinger en gang hver time, så man kan få ”live” data fra enhederne. Disse pakkes i 10 minutters intervaller, så hvis der er 15 personer som går forbi sensoren på 10 minutter, får man sendt tallet 15 for den periode. Der er ingen kamera overvågning, og derfor intet behov for GDPR.

Netværk

Sensorerne sender data via Sigfox-netværket, der dækker 99,7 % af Danmark. Sigfox er et cloud-baseret lavenergi-netværk, der gør, at ingen ekstra lokale opsætninger, såsom Wi-Fi eller SIM-kort, er nødvendige. Samtidig sikrer brugen af Sigfox en høj sikkerhed i datatransmission og -opbevaring.

Adgang til Data og funktioner

Som kunde får du adgang til HedeDanmarks egen platform, hvor det er muligt at se datagrafer for forskellige perioder. I graferne kan der indsættes tekst og annotationer, og data og grafer kan downloades eller printes, hvorefter materialet er klar til at blive præsenteret til dit behov.

Use case​

Se hvordan Silkeborg Kommune bruger persontælleren

Brugervejledning

For at sikre en korrekt installation og den bedste kvalitet i dataene, opfordrer vi til at følge instruktionerne i brugervejledningen. Her findes:

 • Specifikationer på enheden
 • Monteringsvejledning
 • Installationsvejledning 
 • Beskrivelse af platform 

Download brugervejledningen i PDF her. 

Vejledning ved køb

Ved førstegangskøb af en sensor løsning tilkommer et opstartsbeløb på kr. 4.000. Opstartsbeløbet inkluderer oprettelse på hjemmesiden, tilknytning af sensorer, samt introduktion omkring produktet, platformen og opsætning.

Da der kan være områder, hvor Sigfox-netværket ikke dækker fuldstændigt og afbrud i datatransmission kan opstå, kan det være nødvendigt at opsætte en repeater. Opleves der problemer med netværksdækning kan denne tilkøbes i shoppen. Hvis der ikke ønskes at købe en repeater, er det muligt for kunden at annullere aftalen. Her betaler kunden for fragtomkostninger ved returnering, mens evt. betalt opstartspris og abonnement refunderes. 

Fragtomkostninger ved forsendelse af produkter afholdes altid af kunden og kan ses på webshoppen. 

Opstår der skader eller hærværk på produktet som HedeDanmark ikke har ansvaret for, gælder det at en ny kan opsættes for en pris af 1.299 kr., hvor kunden fortsætter i samme abonnement som tidligere. Ved ophør af abonnementsaftale skal produktet returneres i funktionsduelig tilstand til HedeDanmark. Overholdes dette ikke indenfor 5 hverdage efter ophørt abonnement, bliver kunden faktureret 999 kr. En ny enhed kan fremsendes for en pris af 999 kr. + fragt, hvor kunden selv opsætter enheden. 

Se aftale grundlag for yderligere specificering af vilkårene ved køb.

Luk menu
×
×

Kurv