Notifikations knap

Notifikations knap

Skraldespande er opstillet for at holde naturen fri for affald, men hvornår trænger den enkelte skraldespand til at blive tømt? En fuld skraldespand er til irritation for borgerne og kan tiltrække skadedyr. Samtidig kan det være ressourcespild at sende arbejdskraft ud for at tømme affaldsspande, der endnu ikke har behov for tømning.  

Med notifikationsknappen er det nemt at inddrage borgerne i at skabe viden om byens uderum. I stedet for kun at basere tømning på erfaringer kan borgernes tilstedeværelse udnyttes til at skabe værdi for begge parter. Med forskellige indstillinger – alt efter antal tryk – er det samtidig muligt for skraldemanden at registrere, når affaldsspanden er blevet tømt. Derved kan der skabes et centralt overblik over tiltrængte samt udførte tømninger, hvor knappen er implementeret. Knappen kan være værdifuld i mange forskellige situationer, og det er kun kreativiteten, der sætter grænsen for, hvor den kan implementeres. Fx hvis græsset trænger til at blive slået, eller hvis fodboldbanen trænger til at blive streget op.

Med en nem montering, hurtig installation og ingen vedligehold er du hurtigt opsat til at generere værdifulde data. Via login her på siden eller integration til egne løsninger via vores API kan data løbende overvåges og blive præsenteret i forskellige former.

Basis

Kr. 249
pr stk
  • Dataabonnement pr år kr. 399
  • Aktiv døgnet rundt, hele året
  • Adgang til data via webportal
  • Adgang til data via API
  •  

Premium

Kr. 249
pr stk
  • Dataabonnement pr. år kr. 499
  • Aktiv døgnet rundt, hele året
  • Adgang til data via webportal
  • Adgang til data via API
  • Notifikationer
Foråret ’19

dataopsamling

Knappen har en driftstemperatur fra -20 til 60°C. Den er opbygget i et robust design og har stor modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Når knappen trykkes sender den information til platformen. Med forskellige indstillinger i forhold til antal tryk på knappen, kan man få information om det ønskede ved knappens placering. 

Netværk

Sensoren sender data via Sigfox-netværket, der dækker 99,7 % af Danmark. Sigfox er et cloud-baseret lavenergi-netværk, der gør, at ingen ekstra lokale opsætninger, såsom Wi-Fi eller SIM-kort, er nødvendige. Samtidig sikrer brugen af Sigfox en høj sikkerhed i datatransmission og -opbevaring.

Adgang til Data og funktioner

Som kunde får du adgang til HedeDanmarks egen platform, hvor det er muligt at se datagrafer for forskellige perioder. I graferne kan der indsættes tekst og annotationer, og data og grafer kan downloades eller printes, hvorefter materialet er klar til at blive præsenteret til dit behov.

Use case​

Egedal Kommune går digitalt

Vejledning ved køb

Da der kan være områder, hvor Sigfox-netværket ikke dækker fuldstændigt og afbrud i datatransmission kan opstå, kan det være nødvendigt at opsætte en repeater. Opleves der problemer med netværksdækning kan denne tilkøbes i shoppen. Hvis der ikke ønskes at købe en repeater, er det muligt for kunden at annullere aftalen. Her betaler kunden for fragtomkostninger ved returnering, mens evt. betalt opstartspris og abonnement refunderes. 

Fragtomkostninger ved forsendelse af produkter afholdes altid af kunden og kan ses på webshoppen. 

Opstår der skader eller hærværk på produktet som HedeDanmark ikke har ansvaret for, kan en ny fremsendes for en pris af 199 kr. + fragt, hvor kunden fortsætter i samme abonnement som tidligere. Ved ophør af abonnementsaftale skal produktet returneres i funktionsduelig tilstand til HedeDanmark. Overholdes dette ikke indenfor 5 hverdage efter ophørt abonnement, bliver kunden faktureret 199 kr. 

Se aftale grundlag for yderligere specificering af vilkårene ved køb. 

Luk menu
×
×

Kurv